TELEMYYJÄ

Lämpöluxin ajanvaraustiimi toimii Oulussa Äimärautiolla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Erittäin viihtyisät työtilat ja tehokkaat sekä nykyaikaiset työkalut mahdollistavat huipputulokset. Meillä on rento ja innostunut yli 30 henkilön työporukka. Työporukassamme on pitkän kokemuksen omaavia alan huippuosaajia ja uusia muilta aloilta tulleita ajanvaraajia, jotka ovat opiskelleet meillä uuden ammatin. Ajanvaraustyö on opittavissa oleva taito, jonka me pystymme opettamaan taustastasi tai iästäsi riippumatta. Koulutamme kaikki työntekijämme.

Vahvistamme nyt Oulussa toimivaa Lämpölux -ajanvaraustiimiämme. Palkkaamme ja koulutamme nyt luotettavia ja ahkeria henkilöitä  vakituiseen työsuhteeseen. Ajanvaraajan työhön kuuluu asiakaskäyntien sopiminen ikkuna- ja oviasiantuntijoiden kalenteriin. Työt tehdään arkipäivisin klo 9-16, viikonloput ovat vapaata.

Oletko alan ammattilainen tai uutta etsimässä? Jos sinulla on oikea asenne elämään ja työhön sovit varmasti tiimimme koska meillä on kaiken ikäisiä ja monesta eri taustasta tulleita työntekijöitä. Koulutamme sinut tulevaan tehtävään.

Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tutustumishetki työhömme.

 

Provisiopalkkaus 1600 - 3500 € /kk + bonukset. 

Takuupalkka 1600€

Henkilöstölle tarjoamme loistavat henkilöstöedut!

Jätä hakemus:
arrow&v

Kun lähetän ylläolevat tiedot, suostun tietojeni tallentamiseen Lämpöluxin yhteydenottoja varten.