Etsi
  • Lämpölux

Lämpölux työpaikkana - Myyntipäällikön kokemuksia

Päivitetty: 21. helmi 2020

Krister Rohtma, myyntipäällikkö:


Kyllä tässä työssä ainakin haasteita löytyy. Se on oikeastaan yksi syy, miksi näissä hommissa olen. Tulee sellaisiakin vaikeita tilanteita, että tulee voittajafiilis, kun sen tilanteen on saanut selvitettyä. Se tässä hommassa on mahtavaa.


Olen nyt neljä vuotta ollut tässä talossa [Lämpöluxilla]. Aloitin aikoinaan kotipalvelusta ja siirryin siitä sitten myynnin puolelle. Nykyään toimin myyntipäällikkönä Seinäjoen konttorilla. Kaveri suositteli minulle Lämpöluxia ja kertoi, että täällä on hyvä meininki ja hyvä työilmapiiri, että täällä on mukava tehdä töitä.


Aluksihan se hirveästi jännitti, kun piti asiakastapaamisiin mennä, mutta kyllä se sitten kun tuli riittävä tuki ja tsempattiin siihen hommaan, niin nykyään oikeastaan nautin siitä, että pääsen sinne asiakkaalle juttelemaan ja kertomaan niille, minkälaista palvelua meiltä saa.


Myyjän päivä alkaa niin, että aamulla puetaan työkamppeet niskaan ja lähdetään ajelemaan maakuntaa kohti ja mennään valmiille asiakaskäynnille. Siellä meitä sitten odottaa vanhat ikkunat tai ovet. Sinne kannetaan mallit sisälle ja lähdetään suunnittelemaan asiakkaille elämänsä remontti.


Olen itse ollut aina sitä mieltä, että ahkeruus palkitaan. Kun näytät omat kyntesi ja olet tehnyt kovasti töitä, Lämpölux varmasti palkitsee sinut jollakin tavalla, viimeistään niin, että uralla kehittyy tai etenee eteenpäin.


Lue lisää meistä verkkosivuiltamme!

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa Facebook

Instagram

LinkedIn

Youtube

49 katselukertaa0 kommenttia