Etsi
  • Lämpölux

Lämpölux työpaikkana - Asiakashankkijoiden kokemuksia

Päivitetty: 21. helmi 2020

Anni, asiakashankkija:

Aloitin työt Lämpöluxilla alkuvuodesta 2019. Lämpöluxilla on tosi hyvä työilmapiiri ja mukava työporukka, ja kaikki tulevat kaikkien kanssa toimeen.


Jarmo, asiakashankkija:

Olen ollut Lämpöluxilla muutaman kuukauden töissä. Tulin kiinteistöhuoltopuolelta. Tein kaikkea pikkuvärkkäystä: saunanlauteita ja aidan korjausta ja sen semmoista siellä. Työkaverit ovat tosi mukavia. Täällä on mukava heittää läppää ja on rento meininki, että tämä on kyllä tosi mahtava työpaikka ilmapiirin puolesta myöskin.


Susanna, asiakashankkija:

Olen ollut noin viisi vuotta Lämpöluxilla. Valitsin Lämpöluxin, koska olin sillä hetkellä harkinnut työpaikan vaihtoa ja kaveri suositteli tätä ja isäni näki myös lehti-ilmoituksen. Lämpöluxilla minut saa viihtymään hyvä työyhteisö, mukavat esimiehet, se että voi vaikuttaa palkkaukseen ja joustavat työajat, koska olen aiemmin tehnyt vuorotyötä.


Timo, asiakashankkija:

Olen ollut Lämpöluxilla töissä 20.10.2014 alkaen. Aikaisemmin olen ollut keittiöalalla keittiömestarina melkein 40 vuotta. Lämpöluxilla on työsuhde-edut aivan huippuluokkaa. Esimerkiksi meillä on tuo terveyspuoli aivan huippuluokkaa, ja päästään Terveystalolla käymään aina kun tulee jotain ja asian saa heti hoitoon. Tietysti kaikista tärkeintä on, että työstä tulee tulosta. Eli euroja. Sehän se on töissä tärkeintä.


Lue lisää meistä verkkosivuiltamme!

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa


Facebook Instagram LinkedIn Youtube

111 katselukertaa0 kommenttia