Etsi
  • Lämpölux

Alanvaihtajien kokemuksia Lämpöluxista

Pelialalta telemarkkinointiin - “Koulutus oli hyvä ja kattava, ja kesti niin pitkään, että jokainen oli valmis.”


Ennen tuloaan Lämpöluxin telemarkkinointiin Hannu Suikka toimi pelialalla yrittäjänä. Hän näki mainoksen avoimesta työpaikasta, jonka kautta hän päätyi Lämpöluxin rekrytointisivuille.


“Alanvaihto on sujunut hyvin ja helposti, kiitos hyvän koulutusjakson työhön. Siitäkin on toki ollut apua, että entisessä työssä jo pääsinkin olemaan paljon eri ihmisten kanssa mukana myyntiprosessissa.” Hannun mukaan koulutus työhön oli hyvä ja kattava, sekä kesti niin pitkään, että jokainen oli valmis työhön.


Lämpöluxilla on hänen mukaansa hyvä ja kannustava työympäristö ja mukavat työkaverit. Hannun tavoitteena on kehittyä paremmaksi myyntityössä.


Susanna on viihtynyt jo useamman vuoden Lämpöluxilla


Aiemmin Susanna Kaakinen työskenteli lähihoitajana sekä Irlannissa kansainvälisissä yrityksissä, esimerkiksi Xeroxilla ja HPlla. Nykyisin hän toimii asiakashankkijana Lämpöluxin telemarkkinointitiimissä.


“Isä näki lehti-ilmoituksen Kalevassa ja hyvä ystäväni, joka oli silloin Lämpöluxilla töissä, suositteli.”


Alanvaihto sujui Susannan mukaan hyvin. Nykyisiin työtehtäviin Susanna perehdytettiin hyvin ja perusteellisesti. “Lämpöluxilla on hyvä työilmapiiri ja osaavat esimiehet jo useamman vuoden ajan. Hyvä työpaikka.”


Tavoitteena Susannalla on saada paljon kauppaa ja kehittyä vielä paremmaksi asiakashankkijaksi.
88 katselukertaa0 kommenttia