LÄMPÖLUX TYÖPAIKKANA

Vuonna 2010 perustettu Lämpölux työllistää noin 200 henkilöä. Meidät omistaa Inwido AB, pörssilistattu Euroopan suurin ikkunavalmistaja. Inwido on luonteva koti alueemme suurimmille, asumismukavuuden, sisäilman ja turvallisuuden parissa työskenteleville yrityksille. Vuonna 2018 Inwidon liikevaihto oli 640 milj.€ ja liikevoitto 10,2 prosenttia. Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Yhdistyneissä kuningaskunnissa, Norjassa, Irlannissa, Puolassa, Virossa, Romaniassa, Liettuassa, Saksassa ja Itävallassa toimivassa yritysryhmässä on kaikkiaan noin 4 400 työntekijää.

LämpöLux tarjoaa täydellisen kokonaispalvelun ikkuna- ja oviremontteihin. Vuonna 2018 toteutimme 5000 suomalaiseen kotiin ikkuna- tai oviremontin avaimet käteen -periaatteella. Toimimme koko Suomessa.

LämpöLuxin kokonaispalvelu on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme palveluamme kasvavan kysynnän mukaan. Hyvä asiakaspalvelu yhdessä takuuasennuksen kanssa onkin tärkein kilpailuvalttimme. Erityisesti olemme panostaneet asiakkaan remonttikokemukseen: Ikkunaremontti kerralla valmiiksi mahdollisimman vähin häiriöin!

Palkkaamme lisää työntekijöitä ympäri Suomea erityisesti myynnin tehtäviin.