KOKEMUKSIA LÄMPÖLUXIN
NOSTO-OVIREMONTEISTA

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia Lämpöluxin toteuttamista nosto-oviremonteista. Asiakaskokemus on Lämpöluxille tärkeä, ja Lämpölux tarjoaakin Suomessa poikkeuksellisen kattavat takuut ikkunoille, oville ja autotallin nosto-oville ja varmistaa asiakkaan tyytyväisyyden ennen ja jälkeen asennuksen.

 

Lämpölux-remonttikokemus:

“Kaikki oli juuri sitä mitä toivoimme”

 

Lämpölux teki Oulussa asuvan Pasi Jurkon autotalliin nosto-oviremontin alkuvuodesta 2019. Perheessä oli mietitty tallin ovien vaihtamista uusiin jo aiemmin talvella heidän muutettuaan taloon. Vanhat ovet avautuivat ulospäin, joten ne olivat vaikea avata ilman, että teki lumityöt ensin – varsinkin kun lunta satoi sinä talvena paljon.

"Kysyntä ja tarjonta kohtasivat"

 

Koska Jurkot olivat suunnitelleet jo etukäteen autotallin ovien vaihtamista, Lämpöluxin yhteydenotto sattui juuri sopivaan saumaan heidän kannaltaan.

– Lämpöluxilta tuli kaveri ihan oven taakse kolkuttamaan ja kyselemään, että olisiko tarvetta. Istuimme alas, ja koska meillä oli tarve ja heillä oli meidän tarpeeseen sopiva tuote, niin päätimme sitten ottaa oven heiltä, Pasi Jurkko sanoo.

 

Jurkolla oli jo ennen Lämpölux-kontaktia selkeänä mielessä, että tallin uuden oven pitää olla teräsovi ja että sen pitää olla erittäin hyvin lämpöä pitävä. Siksi Lämpöluxin tarjoama vaihtoehto tuntui parhaalta mahdolliselta. Jo neuvotteluvaiheessa myyntiedustaja kertoi hyvin yksityiskohtaisesti, miten remontti tehdään.

– Kaikki oli käytännössä juuri sitä mitä me toivoimme. Myyntiedustaja toimi mielestämme todella hyvin, Jurkko kehuu.

 

Myös asentajien toiminta saa Jurkolta kiitosta: he tekivät työnsä rivakasti ja pitivät asiakkaansa ajan tasalla.

– Asentajat tulivat aamulla. He ottivat entiset ovet todella nopeasti pois ja asensivat uuden oven todella ripeästi. Olin itse katsomassa asennusta, ja asentajat joka välissä kertoivat, mitä nyt tehdään ja miksi näin tehdään.

"Erinomainen remonttikokemus"

 

Pasi Jurkon mukaan uusi nosto-ovi on pelannut todella hyvin. Erityisen tyytyväinen mies vaikuttaa olevan siihen, että oven saa avattua kaukosäätimellä:

– Aina kun auton ajaa talliin, voi jo 50 metrin päästä avata oven ja ajaa suoraan talliin.

 

Jurkon kokemus Lämpöluxista on yksinomaan positiivinen, ja myös tuotteen ja palvelun hinta ja laatu kohtasivat tässä tapauksessa hänen mielestään ensiluokkaisesti:

– Oven myynti, oven asennus ja jälkimarkkinointi – ne kaikki ovat toimineet erittäin hyvin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.